Izvor: Radio Dunav, 16.Mar.2015, 08:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

APATINSKE ODBOJKAŠICE POBEDILE “GOKSIN”

Odbojkašice Apatina pobedile su juče u 13. kolu Prve Vojvođanske lige Goksin iz Odžaka rezultatom 3-1 u setovima ( 25:15,25:20,22:25,25:20 ).Utakmica je odigrana u Hali u Prigrevici pred velikim brojem gledalaca.U ovoj veoma bitnoj pobedi za odbojkašice Apatina posebno su se istakle Jelena Dizija,Puškar Anđela i Duraković Aleksandra.U narednom kolu Apatin gostuje Spartaku u Subotici.Gust kalendar takmičenja i veliki broj utakmica za Apatinke se nastavlja i u ovoj nedelji.Već >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << u utorak pionirke igraju prijateljsku utakmicu protiv Osijeka u hali oš  Žarko  Zrenjanin sa početkom u 14 časova i 30 minuta.Odlučujuće utakmice u „A grupi „pionirskog prvenstva Vojvodine mlade odbojkašice Apatina igraju u petak na svom terenu protiv Rume i u nedelju u  Zrenjaninu.
Pogledaj vesti o: Apatin,   Subotica

Nastavak na Radio Dunav...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BOOM VOLLEY UZEO TRI BODA U ČOKI

Izvor: Radio Dunav, 16.Mar.2015

Odbojkašice Boom Volleya su na gostovanju u Čoki osvojile nova 3 boda.One su pobedile istoimenu ekipu rezultatom 3:1 u setovima.U narednom 14 kolu Druge Vojvođanske lige grupa Sever odbojkašice iz Prigrevice dočekuju ekipu Topole ( B Topola ).Pionirke Boom Volleya su u prvom kolu prolećnog dela...

Nastavak na Radio Dunav...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.