Izvor: Radio Dunav, 19.Jan.2015, 10:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

APATINSKE ODBOJKAŠICE NA TURNIRU U OSIJEKU

Pionirke odbojkaškog kluba Apatin su u nedelju učestvovale na međunarodnom turniru u Osijeku, a mlade odbojkašice Apatina su na ovom turniru zauzele drugo mesto. Apatinke su u prvoj utakmici pobedile ekipu Crvene Zvijezde Obudovac z Bosanskog Šamca (BiH) rezultatom 2:0 u setovima, dok su istim rezultatom poražene od domaće ekipe Linga Osijek u finalnoj utakmici. Sve utakmice su odigrane u sportskoj dvorani Gradski Vrt, a nakon turnira organizatori  su sve ekipe odveli u Portanovu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << šoping centar gde je obezbeđena večera za sve učesnike turnira i nastavljeno druženje mladih odbojkašica. Turnir su sjajno organizovali odbojkaški klubova  Linga Osijek i Čepin.
U Hrvatskoj je kad su ženski sportovi u pitanju, odbojka najmasovniji i najpopularniji sport, tako i u samom gradu Osijeku postoji i takmiči se čak osam ženskih odbojkaških klubova.
Pogledaj vesti o: Apatin

Nastavak na Radio Dunav...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.