Izvor: Radio Dunav, 23.Okt.2014, 09:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

APATIN U SUBOTU DOMAĆIN SUSRETA FILATELISTA NUMIZMATIČARA I DRUGIH KOLEKCIONARA

Udruženje filatelista iz Apatina organizovaće u subotu, 25. oktobra, Susret filatelista, numizmatičara i drugih kolekcionara, gde će se moći razmenjivati predmeti, a vršiće se i njihova procena.

Na izložbenim štandovima naći će se brojni predmeti iz prošlosti. Ovo je jedinstvena prilika za sve zainteresovane da prikažu svoje kolekcije i saznaju da li imaju neki vredan predmet u svojim zbirkama.

Susret će se održati u holu Osnovne škole “Žarko >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << Zrenjanin” od 08.30 do 13.00 sati, a ulaz je besplatan. Kotizacija i naknada za korišćenje štandova neće se naplaćivati.

Prijave, rezervacije i dodatna obaveštenja vezana za susret mogu se dobiti putem telefona 063-885-7615 kod predsednika Udruženja filatelista Željka Popovića.
Pogledaj vesti o: Apatin,   Zrenjanin

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.