2017. GODINA PREKRETNICA: Veliki uspeh opštine Apatin u prethodnoj godini (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Dec.2017, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

2017. GODINA PREKRETNICA: Veliki uspeh opštine Apatin u prethodnoj godini (VIDEO)

Veliki pomak

Opština Apatin je u protekloj godini je uradila mnogo po pitanju renoviranja, zdravstvene zaštite i otvaranja novih radnih mesta. Tu se niz ne zavšava, te pogledajte uspeh pomenute opštine na različitim poljima.

Uredbom Vlade republike Srbije početkom 2017. godine Apatin je proglašen za lučko područje.

Veliki posao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u 2017. godini urađen je na polju sporta. Renovirano je nekoliko zapuštenih sportskih terena.

u odnosu na prethodne godine u 2017. je urađen u selima apatinske opštine.

Nakon što je prethodna vlast u 2015. godini izdvojila ponižavajućih 1,2 miliona dinara za zdravstvo, veliki pomak je urađen u 2017. godini. Kruna dobrog posla je rešen zaostali dug prethodne vlasti od preko 50 miliona dinara.

U 2017. godini otvoreno je 75 novih radnih mesta.

Povodom dana oslobođenja opštine Apatin, u kratkom videu prikazan je osvrt na 2017. godinu. Deo filma je posvećen manifestacijama koje su urađene na Dunavu kao i tradicionalnim "Ribarskim večerima".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.