Izvor: Radio Dunav, 30.Jun.2020, 08:29

СУТРА У АПАТИНУ ФЕСТИВАЛ УЛИЧНЕ ОДБОЈКЕ

Одбојкашки клуб „Апатин“ у суботу, 04. јула 2020. године организује фестивал уличне одбојке, на којем ће учествовати девојчице и дечаци од 8 до 16 година. „Street volley Apatin 2020“ ће бити одржан у улици Српских Владара, почетак је заказан за 10 часова а такмичиће >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << се четрдесетак клубова из Београда, Новог Сада, Сомбора, Бачке Паланке…
На турниру ове године због ситуације са корона вирусом и проблема на граничним прелазима не учествују екипе из Хрватске и БиХ, а долазак на турнир су потврдили следећи клубови:
ЖОК Нови Сад, Бања Ковиљача, „Пионир“ Београд, „Заслон“ Шабац, „Wolfland“ Каравуково, „Меркур“ Бачка Паланка, „NS Volley Team“, ЖОК Суботица, „Hot Volley“ Београд, „Блок Аут“ Темерин, „Boom Volley“ Пригревица, Сомбор, „Volleystars“ Зрењанин, Клек, „Warriors“ Обровац, „Панонија“ Бачка Паланка, „Win Volley“ Суботица, Футог, „Партизан“ Бач, „Хајдук“ Кула, Врбас, Богатић, „Либеро“ Бачко Градиште, „Срем 022“ Сремска Митровица, „Соко“ Нова Гајдобра, „Младост“ Бачки Петровац, „Respekt“ Нови Сад, Топола, Futog Volley и Бечеј.
За прве три екипе у свим категоријама су обезбеђене медаље, пехари, као и појединачне награде, а судиће 20 судија са територије Војводине.
Према речима Милоша Поповића, „Street volleyball“ турнир Апатин представља међународни улични турнир у мини одбојци, који има за циљ да допринесе развоју одбојке, стварању услова за активније учешће младих у врхунском спорту, као и укључивању младе популације у спортске активности, кроз афирмацију спортског и такмичарског духа.
-Турнир уличне одбојке у Апатину је годинама уназад најмасовнији ове врсте у Србији и региону, а тако ће бити и ове године. Захваљујем се Покрајинском секретаријату за спорт и омладину, Одбојкашком савезу Србије, као и предузећима „Weber“ Апатин и Едукалис Београд који су подржали овогодишњу манифестацију, рекао је Поповић.
The post СУТРА У АПАТИНУ ФЕСТИВАЛ УЛИЧНЕ ОДБОЈКЕ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.