Miha ponovo u bolnici, ovoga puta mera predostrožnosti!

Izvor: Sportske.net, 27.Jan.2020, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miha ponovo u bolnici, ovoga puta mera predostrožnosti!

Uobičajena praksa nakon transplatacije koštane srži.

Trener fudbalera Bolonje Siniša Mihajlović ponovo je danas primljen u bolnicu kako bi bio podvrgnut antivirusnoj terapiji, koja je neophodna posle transplantacije koštane srži.

"Gospodin Mihajlović je primljen jutros na hematološki institut na antivirusno lečenje, neophodno posle transplantacije koštane srži. Medicinsko osoblje veruje da bi dužina ovog boravka u bolnici trebalo da bude kraća >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << od prethodnih", navela je Bolonja u saopštenju.

Mihajlović je jula prošle godine otkrio da boluje od leukemije. Tri puta je bio na hemoterapiji, nakon čega je usledila i transplatacija koštane srži.

Bolonja je u subotu pobedila SPAL, a Mihajlović je prvo poluvreme tog meča proveo na tribinama pošto je padala kiša, ali se vratio na klupu čim se vreme popravilo.
Pogledaj vesti o: Antivirusi

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Siniša Mihajlović ponovo primljen u bolnicu

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Jan.2020

Siniša Mihajlović, trener Bolonje koji boluje do leukemije, već tri puta je bio na hemoterapijama, a kako je danas objavljeno, ponovo je u bolnici.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.