[iOS] otključavanje Mighty Eagle dodatka za Angry Birds

Izvor: Baguje.com, 05.Jun.2011, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

[iOS] otključavanje Mighty Eagle dodatka za Angry Birds

Angry Birds je definitivno najpopularnija igrica za iOS a koja sve više i više širi svoje horizonte na druge platforme (Android, Mac, Pc...). Caka koja je možda i krucijalna za ovu igricu jeste da ne možete da pređete na sledeći nivo ukoliko niste prešli prethodni. Toliko jednostavno. Možda joj upravo to daje taj poseban šmek i budi osećaj zavisnosti u milionima igrača.
Od nedavno je za iOS izašao poseban dodatak koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Baguje.com << otključava Mighty Eagle ili moćnog orla. Ukoliko ste zapeli na nekom nivou i ne možete, ne možete a ni onda ne možete da ga pređete paljenjem Mighty Eagle dodatka sleće na sve male svinjice ogroman orao i ruši sve na tabli. Mighty Eagle možete paliti jednom na svakih sat vremena.
In app purchase košta 0.99 dolara za otključavanje ovog dodatka ali pronađen je i drugačiji način. Ukoliko imate Jailbreakovan iPhone morate imati skinut SSH ili iFile da biste mogli baratati sa sistemskim fajlovima. Ukoliko nemate sve se može odraditi putem iPhone explorera. Po meni još jednostavnije.
NAPOMENA: Vrši se ulazak u sistem iPhone-a tako da ukoliko napravite sebi štetu nemojte mene kriviti. Radite ovo na sopstvenu odgovornost.
Link za Download: http://www.multiupload.com/FY0XBDAZIR
Uputstvo za instalaciju: Skinite i instalirajte iPhone Explorer Pokrenite iPhone Explorer i priključite iPhone na vaš računar putem USB konektora Kada uređaj bude prepoznat sa leve strane idite na Apps>com.clickgamer.AngryBirds>Documents File koji ste skinuli gore iz link-a (settings.lua) prebacite u folder koji ste upravo otvorili (documents) Pokrenite igricu i uživajte Slični postovi:Angry Birds od sad i u vašem brauzeru Angry Birds tema za Windows 7 Zarazna flash igrica: SHIFT: Freedom!

Post "[iOS] otključavanje Mighty Eagle dodatka za Angry Birds" je objavio dusnoki za sajt Baguje.COM, dana 5. 06. 2011.
Kategorije: Igre, iOS, Mobilni | Tagovi: angry birds, besplatno, cheat, dodatak, eagle, iphone, mighty



Nastavak na Baguje.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Baguje.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Baguje.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.