iHome linija Android opreme

Izvor: ITsvet.com, 21.Apr.2012, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

iHome linija Android opreme

iHome, firma koja se tokom dugog niza godina specijalizovala za iPhone/iPod dock-ove, donela je odluku da svojim delovanjem obuhvati i Android predstavljajući novu liniju Android opreme po pristupačnim cenama. Među dodatnom opremom koja je predstavljena na iHome zvaničnoj prezentaciji može se videti iC50 – Alarm Clock Radio Dock po ceni od $59.99, dock za punjenje za Android tablet računare po ceni od $39.99 a tu su i smart telefoni koji se isporučuju sa zvučnicima. iHome Bluetooth proizvodi kompatibilni su sa Android uređajima, ali su brendirani kao istinska Android dodatna oprema.
Pogledaj vesti o: iPhone

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

iHOME linija Android opreme i sajt Mobil MEGA

Izvor: Komp. Biblioteka, 21.Apr.2012

Danas smo u poseti sajtu Mobil Mega.iHome, firma koja se tokom dugog niza godina specijalizovala za iPhone/iPod dock-ove, donela je odluku da svojim delovanjem obuhvati i Android predstavljajući novu liniju Android opreme po pristupačnim cenama.iHome sajt.

Nastavak na Komp. Biblioteka...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.