Izvor: Mondo, 08.Avg.2017, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zlatan Ibrahimović najavio igru: Zlatan Legends

Pogledajte kako će izgledati Zlatan Legends igra, koja će se na telefonima pojaviti 17. avgusta.

Svemir će znati da može biti samo jedan - Zlatan“, najavljuje samouvereno legendarni fudbaler, čija će se mobilna igra za iOS i Android pojaviti 17. avgusta. Daily Mail igru najavljuje kao dramatičnu, sa sjajnim zapletima i Zlatana Ibrahimovića kao sajber-čoveka, što je jasno i iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << videa igre, koji je debitovao na Ibrahimovićevom Instagram nalogu.

FIFA 18 na popustu 33 odsto!

Akcionu igru u svemiru razvio je i napravio švedski ISBIT studio, a na Zlatanovim grudima je veliko stilizovano „Z“ slovo, kao što ga imaju superheroji (Zupermen, možda?). O čemu se tačno radi saznaćemo 17. avgusta, na Android i iPhone/iPad uređajima. Jedva čekamo!

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

On this day the universe will know: there is only one Zlatan #zlatanlegends #isbitgames

A post shared by IAmZlatan (@iamzlatanibrahimovic) on Aug 8, 2017 at 12:58am PDT

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Ibra predstavio "svoju" igricu

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Avg.2017, 14:31

Iako je trenutno bez stalnog kluba, Zlatan Ibrahimović ne gubi vrijeme. "Svemir će znati da može biti samo jedan - Zlatan", najavljuje samouvjereno čuveni fudbaler, čija će se mobilna igra za iOS i Android pojaviti 17. avgusta.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.