Ženski HTC smartfon

Izvor: S media, 21.Sep.2011, 09:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ženski" HTC smartfon

Glasine od HTC telefonu namenjenom, pre svega, ženskoj populaciji datiraju iz maja ove godine. Iako se tada, ali i nešto kasnije, govorilo o nazivu B l i s s, HTC je novi Android smartfon predstavio pod nazivom Rhyme.

Dostupan u tri boje, prozirno-vodena, peščanik i boja šljive, kako su ih iz ove kompanije nazvali, naglasak kod ovog modela je na dizajnu, a zamenik direktora dizajna HTC-a, Skot Krojl, rekao je da ovaj uređaj predstavlja "potpuno novi >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << pristup koji se bazira na saznanju da postoji značajna grupa potrošača koji žele da njihov telefon bude još više ličan i komplimentaran svakom delu njihovog dana".

Šta može Windows Phone Mango (VIDEO)

Što se hardverskih karakteristika tiče, tu je kamera od 5 megapiksela, 3,7-inčni ekran, jednojezgarni procesor na 1GHz, a uređaj ima podršku za HSDPA, WiFi, Bluetooth tehnologije. Rhyme je zasnovan na 2.3 verziji Androida, sa 3.5 HTC Sense korisničkim interfejsom.

HTC smartfon za audiofile

Pošto je, kako smo već rekli, naglasak na dizajnu, HTC je rešio da ponudi dodatke koji će se stilski uklapati sa telefonom, pa je tu Rhyme C h a r m, privezak koji svetli pri pozivima ili prijemu poruke, ali i Rhyme Docking Station, Rhyme Sports Armband, Rhyme Bluetooth slušalica i bežični zvučnik za automobil, ali i slušalice, koje se, kažu iz HTC-a, "ne mogu umrsiti".

(B92)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.