Xiaomi na tržištu Brazila

Izvor: ITsvet.com, 03.Jul.2015, 07:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Xiaomi na tržištu Brazila

Kineski proizvođač telefona, kompanija Xiaomi počela je sa prodajom svojih proizvoda na teritoriji Brazila i na taj način po prvi put započela prodaju svojih uređaja van Azije. Xiaomi je početkom nedelje predstavio Redmi 2 telefon namenjen brazilskom tržištu za koji će biti potrebno izdvojiti približno $160, dok zvanična prodaja ovog uređaja u Brazilu počinje krajem ovog meseca. Kompanija se nada da će uspeti da ponovo uspeh koji je zabeležila u Kini sa prodajom Android uređaja po niskim cenama. Za samo nekoliko godina, kompanija Xiaomi postala je najveći prodavac pametnih telefona, a neki je nazivaju i kineski „Apple“.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Huawei želi da Honor postane globalni brend

Izvor: ITsvet.com, 03.Jul.2015

Huawei je kompanija koju prate kontroverze a pre dve godine američki političari su ovu kompaniju nazvali potencijalnom sigurnosnom pretnjom. Njihovo „Honor“ poslovno odeljenje početkom nedelje najavilo je njihov najnoviji pametni telefon. U pitanju je 5.2-inčni Android uređaj koji odlikuje veliki...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.