Windows dobija novu opciju koja je sjajna: Moći ćemo jednim klikom da nastavimo rad na drugom kompjuteru ili telefonu (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 12.Maj.2017, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Windows dobija novu opciju koja je sjajna: Moći ćemo jednim klikom da nastavimo rad na drugom kompjuteru ili telefonu (VIDEO)

Microsoft je na svojoj Build konferenciji predstavio novu opciju za Windows 10 pod imenom Timeline, koja će korisnicima omogućiti da se prebacuju između različitih uređaja i nastave sa radom tamo gde su stali na prethodnom. 

Kao što samo ime sugeriše, korisnici će moći i da vide stvari koje su prethodno radili na drugim uređajima, ali i da nastave tamo gde su stali.

Ono što je takođe korisno je to što će opcija zahvaljujući Cortani funkcionisati i na Android >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << i iOS uređajima.

Timeline opcija biće ugrađena direktno u postojeći Task View i na njemu će biti moguće videti sve trenutno pokrenute aplikacije na različitim uređajima.

Nova opcija koju je Microsoft predstavio dosta podseća na Apple-ov "continuity feature" koji postoji za iOS i macOS.

Div iz Redmonda je već eksperimentisao sa sličnim opcijama, piše "The Verge", pa je tako trenutno moguće nastaviti korišćenje Microsoft Edge pretraživača na različitom uređaju tamo gde je korisnik stao na prethodnom.

Pogledajte video:

Introducing Timeline. Easily jump back in time to continue where you left off. #Windows10 #MSBuild pic.twitter.com/e3gxhXnp6W

— Windows (@Windows) May 11, 2017

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Android

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.