“WhatsApp” uskoro prestaje da funkcioniše!

Izvor: 011vodič.com, 10.Jan.2020, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“WhatsApp” uskoro prestaje da funkcioniše!

Jedna od najpopularnijih aplikacija za komunikaciju Whatsapp prestaje sa funkcijom uskoro na milionima uređaja koji imaju starije verzije Android i iOS operativnih sistema…
Foto: Shutterstock
Od prvog februara WhatsApp će prestati da funkcioniše na svim mobilnim uređajima koji koriste iOS 8 ili stariji operativni sistem i Android 2.3.7. ili starije verzije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << /> Facebook, kompanija koja je vlasnik WhatsApp-a, to je objavila nakon što je WhatsApp prestao da funkcioniše na svim Windows Phone uređajima 31. decembra prošle godine.
Foto: Shutterstock
Ukoliko ste među onima kojima će WhatsApp prestati da funkcioniše od 1. februara, sve postojeće razgovore možete spremiti tako da u opcijama aplikacije odete na ‘Group Info’ i na ‘Export Chat’.
Nažalost, u tom slučaju, jedini način da koristite WhatsApp je da kupite uređaj koji ima noviju verziju iOS ili Android operativnih sistema.



Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.