WhatsApp će vam uskoro omogućiti da šaljete poruke koje se samouništavaju

Izvor: Informacija.rs, 02.Okt.2019, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

WhatsApp će vam uskoro omogućiti da šaljete poruke koje se samouništavaju

WhatsApp radi na novoj funkciji koja će korisnicima omogućiti slanje samouništavajućih poruka. Ova funkcija je trenutno u fazi razvoja i primećena je u WhatsApp beta verziji za Android 2.19.275. Iako poruke koje se samouništavaju ne sprečavaju korisnike da prave skrinšotove, ovo je ipak dodatna zaštita privatnosti poruka pošiljaoca zbog čega je ova funkcija već prisutna u nekim aplikacijama za razmenu poruka. Beta verzija 2.19.275 WhatsAppa uključuje ovu novu funkciju pod nazivom “Disappearing Messages” (poruke...

Nastavak na Informacija.rs...






Povezane vesti

WhatsApp testira nestajuće poruke

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Okt.2019

​WhatsApp testira nestajuće poruke, a funkcija se pojavila u beta verziji 2.19.275 za Android aplikaciju, kako je WABetaInfo primijetio.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Informacija.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Informacija.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.