ViewSonic ViewPad 10 tablet

Izvor: ITsvet.com, 12.Maj.2011, 08:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ViewSonic ViewPad 10 tablet

Sigurno ste gledali neku reklamu koja tvrdi da dve stvari mnogo bolje zvuče ili daju osećaj kada su zajedno. Međutim, kada je u pitanju ViewSonic ViewPad 10 tablet, nismo sasvim sigurni da su dve različite stvari bolje zajedno. Problem ovog dual-OS tableta je u tome što kombinacija operativnih sistema nije baš najsrećnija kombinacija. ViewPad 10 je čudna kombinacija dve stvari koje nikako ne mogu da se kombinuju. Od samog uključivanja računara dobijate ekran koji traži da upotrebom strelica odaberete operativni sistem koji želite Windows 7 ili Android. Problem je što je u pitanju tablet pa nemate hardverske tastere. Generalno jedna vrlo nesrećna kombinacija.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

ViewSonic ViewPad 10 tablet

Izvor: LaptopSvet.com, 12.Maj.2011

Sigurno ste gledali neku reklamu koja tvrdi da dve stvari mnogo bolje zvuče ili daju osećaj kada su zajedno. Međutim, kada je u pitanju ViewSonic ViewPad 10 tablet, nismo sasvim sigurni da su dve različite stvari bolje zajedno. Problem ovog dual-OS tableta je u tome što kombinacija operativnih sistema...

Nastavak na LaptopSvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.