Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 27.Jun.2023, 17:43

Vidovdanski koncert KUD “Vinogradi” sutra u Gudurici

GUDURICA – KUD “Vinogradi” iz Gudurice, povodom Vidovdana, organizuje koncert narodnih pesama i igara. Pored domaćina, učestvuju KUD “Srem” iz Jakova i KUD “Grozd” iz Vršca. Koncert će biti održan u Domu kulture u Gudurici, 28. juna, sa početkom u 20 sati. Ulaz je besplatan. Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.
Vest Vidovdanski koncert KUD “Vinogradi” sutra u Gudurici objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Umetnički program Dunavu u čast u Galeriji Centra za kulturu Kovina 29. juna

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 28.Jun.2023, 10:54

KOVIN – Povodom Međunarodnog dana Dunava, u Galeriji Centra za kulturu Kovin u četvrtak, 29. juna sa početkom u 19 sati, organizuje se specijalni program pod nazivom „Dan Dunava 2023.“ Posetioci će moći da pogledaju izložbu akvarela i unikatnog nakita autorke Suzane Gigić, kao i video radove...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.