Izvor: Mondo, 05.Dec.2018, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Verovali ili ne, WhatsApp najzad ima i ovu opciju

Ako imate Android tablet svratite do Play Store-a i pokupite WhatsApp za tablete.

Android tableti konačno imaju mogućnost da koriste WhatsApp aplikaciju. Iako još u BETA fazi ovo je najzad dobra vest, jer je WhatsApp dosad bio nedostupan na toj velikoj kategoriji uređaja.

Potrebno je da tablet ima SIM podršku i da je kartica ubačena u uređaj, kako bi se aplikacija aktivirala, a BETA aplikaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << WhatsApp-a možete da preuzmete iz Google Android prodavnice, nakon što na telefonu potvrdite opciju “Become a BETA tester“.

Pročitajte i ovo: WhatsApp ima novu misiju, korisnici više nisu prioritet

Kad se završi nekoliko detaljnih testiranja uz pomoć većeg broja korisnika, nova verzija će biti omogućena i redovnim korisnicima Android tablet uređaja, koji, verovali ili ne dosad nisu imali mogućnost regularno da koriste WhatsApp aplikaciju.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.