Uspešan start Google Wallet-a

Izvor: Baguje.com, 21.Sep.2011, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uspešan start Google Wallet-a

Servis Google Wallet dostupan je od par dana i prve kritike su pozitivne.
NFC tehnologija, i za nju ugrađena podrška u Android platformu, omogućava koriscnicima da prelaskom telefona preko čitača plate svoj račun. Podaci se prenose bežično, a za plaćanje je neophodno uneti PIN. Na taj način servis je bezbedan od mogućih zloupotreba.

Uprkos tome što je Google Wallet izašao iz beta faze, trenutno ga mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu Baguje.com << koristiti samo vlasnici Nexus S uređaja koji su na mreži Sprint (SAD). Od kartica ovu uslugu podržavaju Citi MasterCard kartica i Visa.
- Ovo je i dalje samo početak, i iako smo uzbuđeni oko prvih koraka koje pravimo, radimo na tome da u budućnosti omogućimo Google Wallet na više uređaja, ističe se u zvaničnom saopštenju kompanije Google.
Slični postovi:Donirajte samo surfovanjemNove opcije Google Maps za AndroidIkonice - Novac, Kreditne kartice, PayPal

Post "Uspešan start Google Wallet-a" je objavio deejan88 za sajt Baguje.COM, dana 21. 09. 2011.
Kategorije: Google, Vesti | Tagovi: google, novac, novčanik, pare, wallet



Nastavak na Baguje.com...






Povezane vesti

Google Wallet je stigao

Izvor: Dzungla.org, 21.Sep.2011

Google Wallet je sistem koji korisnicima omogućava da robu i usluge plaćaju tako što će približiti telefon uređaju sa odgovarajućim skenerom. . Google Wallet funkcioniše zahvaljujući specijalnom čipu koji je ugrađen u telefone koji rade na Android platformi. Uz pomoć near field communications...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Baguje.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Baguje.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.