Uskoro stiže i LG G2 Mini?

Izvor: B92, 24.Dec.2013, 22:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uskoro stiže i LG G2 Mini?

Već smo imali prilike da vidimo Galaxy S4 Mini i HTC Mini dok se očekuje i manja verzija Sonyjevog Xperia Z1 modela, a čini se da je na horizontu i LG G2 Mini.

Iako nema previše dostupnih informacija, očekuje se da će G2 Mini posedovati quad core procesor i Android 4.4 KitKat, što je prilično dobra ponuda.

Nedavni benčmark testovi za uređaj pod kodnim imenom LG D-140 otkrili su 1.2GHz quad core procesor, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << displej rezolucije 540 x 960 piksela i Android KitKat, tako da bi sve ovo mogli da očekujemo kod modela G2 Mini.

Do sada nije pominjana veličina ekrana, ali druge glasine u vezi sa ovim modelom ukazuju na 4.3 inča, što bi značilo da bi G2 Mini trebalo da se direktno sukobi sa Samsungovim i HTC-ovim mini modelima.

Kada je zvanično predstavljanje u pitanju, mnogi očekuju da će se to desiti ili na predstojećem Sajmu potrošačke elektronike (CES) u Las Vegasu ili u Barseloni na WMC-u.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Uskoro stiže i LG G2 Mini?

Izvor: B92, 24.Dec.2013

Već smo imali prilike da vidimo Galaxy S4 Mini i HTC Mini dok se očekuje i manja verzija Sonyjevog Xperia Z1 modela, a čini se da je na horizontu i LG G2 Mini...Iako nema previše dostupnih informacija, očekuje se da će G2 Mini posedovati quad core procesor i Android 4.4 KitKat, što je prilično...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.