Uskoro Dark mode i za Whatsapp?

Izvor: B92, 28.Dec.2019, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uskoro "Dark mode" i za Whatsapp?

WhatsApp je pripremio "Dark mode" opciju, ali je pitanje kada će biti puštena u rad, kažu oni koji su je već testirali. Ova funkcija se već mesecima stidljivo spominje, ali još nije objavljen konačan datum izlaska. Čak ne postoji ni zvaničan komentar ove kompanije.

Prema pisanju sajta WaBetaInfo, koji prati kako se beta verzija aplikacije razvija, "Dark mode" spreman je za Android verziju.

Korisnici iOS-a će morati još malo da sačekaju, kako se piše, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jer je potrebno odratiti nekoliko manjih promena pre nego što ova funkcija bude spremna za iPhone i iPad.

"To je nešto što WhatsApp može da uradi za 15 minuta. Pravi problem je što ne znamo kada će se to dogoditi", piše ovaj sajt.

"Dark mode" je, navodno, dizajniran tako da umanji odsjaj ekrana. Zato će svetla pozadina da dobije tamniju nijansu zelene boje.
Pogledaj vesti o: Android,   iPhone

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.