Update za Google servise

Izvor: ITsvet.com, 16.Mar.2015, 08:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Update za Google servise

Pull-to-refresh gest je sada dostupan za većinu mobilnih aplikacija za Android sada radi i u okviru Chrome pretraživača. U verziji 41 koja je dostupna trenutno na PlayStore možete da koristite pomenuti gest da ponovo učitate stranicu i dobijete njen najnoviji update bez potrebe da ulazite u meni i tražite odgovarajući taster odnosno ikonu za osvežavane. Chrome nije jedina aplikacija koja je osvežena. Google Play Music je dobio neka vizuelna podešavanja pa je tako sada bar za notifikacije providan. Ako posedujete Nexus ili Google Play EDiton uređaja onda ćete sasvim sigurno želeti da isprobate najnoviju verziju Google Device Assits.
Pogledaj vesti o: Android

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Android osigurava podatke preko WiFi-a

Izvor: ITsvet.com, 17.Mar.2015, 08:01

Android 5.1 je dostupan u okviru Nexus uređaja neko vreme i njegova možda najvažnija karakteristika nije još uvek spremna za svoju namenu. Naime, prema onome što planiraju programeri kompanije Google karakteristika koja bi trebala da omogući da kada se povežete sa Internetom preko neke otvorene...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.