Trči koliko te noge nose u igri Temple run

Izvor: Mondo, 13.Avg.2012, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trči koliko te noge nose u igri Temple run

Hit igra za Android “prikovaće“ vam telefon za ruke na duži vremenski period – makar dok je prvi put ne pređete.

Igra je prilično jednostavna za izvođenje. Stavljeni ste u ulogu prestravljenog čovečuljka, koji bežeći iz prastarog hrama, gonjen najstražnijim zverima, mora što duže da ostane na nogama – trčeći.

Sve se svodi na brze reflekse, jer se u pravom momentu mora skrenuti, skočiti, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << uklizati ili preskočiti prepreka. Što duže trčite prepreke su brojnije, razmak između njih je kraći, pojavljuju se kombinacije više različitih prepreka, a glavni lik postaje sve brži, a samim tim i izvođenje traži daleko veću koncentraciju i bolju kontrolu.

Kroz igru dobijate različita pojačanja, koja vas ubrzavaju, daju vam dodatne poene i više novčića, čine vas nevidljivim ili na trenutak učine da sve prepreke nestanu.

Vrlo bitno je i to da sakupite što više novčića, koje ćete trampiti za dodatne bonuse, nove likove i ostala unapređenja. Igra sadži četrdesetak izazova, od kojih smo za nekoliko dana intenzivnog igranja uspeli da rešimo 35. Preostali su najteži, koje će rešiti samo najbolji i najuporniji gejmeri.

Temple run je besplatna igra, koju preporučujemo isključivo za jače dual-core telefone. Testirali smo je na Sony Xperia U i HTC One V smartfonima, ali je učitavanje trajalo jako dugo, a igra je na momente “štucala i seckala“. Testirali smo je i na Xperia P, Huawei Ascend P1 i Galaxy S2 uređajima, na kojima je radila baš kako treba.

Uskoro se očekuje besplatan dodatak sa nastavcima, dodatnim bonusima i novim ciljevima, koji je već stigao na iPhone uređaje, a sadašnju verziju Temple run možete preuzeti OVDE.

MONDO ekipa pretrčala je gotovo milion metara, sakupila skoro 300.000 novčića i odigrala 533 igara od instalacije. Koliko daleko ste vi trčali? :)

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.