Top Eleven: Žoze Murinjo u novom Trening modu

Izvor: Mondo, 18.Feb.2016, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Top Eleven: Žoze Murinjo u novom Trening modu

Najpopularnija online sportska igra objavila je izlazak verzije za 2016. godinu namenjenu korisnicima na iOS i Android platformama uz novu Facebook verziju i sistem treninga.

Top Eleven i ovaj put u prvi plan stavlja Žozea Murinja, nekadašnjeg menadžera fudbalskih klubova Čelzi i Real Madrid. Murinjo je zajedno sa razvojnim timom Nordeusa i uz povratne informacije najstrastvenijih igrača širom sveta doprineo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << dizajnu novog trening sistema u Top Elevenu 2016 i pružio podršku igračima dok vode svoje timove do pobede.

O Top Eleven igri (izdanje 2016)

Razvijen od strane Nordeusa i dizajniran specijalno za korišćenje na svim platformama, Top Eleven omogućava igračima da upravljaju svojim fudbalskim klubom i kontrolišu sve, od taktike tima do transfera, finansija i razvoja stadiona. U novoj verziji za 2016. jedna od najvećih novina je jedinstveni trening sistem koji će omogućiti igračima još bolju i detaljniju kontrolu nad timom i taktikom, jedinstvenu među menadžer igrama. Ove godine Top Eleven ulazi u svoju šestu godinu uz konstantan i snažan rast. Zahvaljujući unapređenjima i inovacijama igra je postala jedna od najpopularnijih sportskih igara sa više od 130 miliona registrovanih korisnika širom sveta.
Pogledaj vesti o: Android

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.