The Walking Dead - stiže nova interaktivna igra sa zombijima

Izvor: N1 televizija, 02.Sep.2017, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

The Walking Dead - stiže nova interaktivna igra sa zombijima

The Walking Dead: Our World u suštini je nadolazeća mobilna igra bazirana na principu proširene stvarnosti. Ovaj tehnološki žargon može se prevesti kao – to je kao Pokemon Go, ali sa zombijima.

Zasnovana na popularnoj seriji Okružen mrtvima, igrica The Walking Dead: Our World, biće dostupna za Android i iOS, a uključiće skoro sve likove iz serije. Za sada jedino nije razjašnjeno kako će konkretno funkcionisati.

Pokemon Go je igrica bazirana na tome >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << što i likovi iz crtanog filma jure i skupljaju Pokemone, te je bila prirodan izbor za ovakvu vrstu interaktivnog igranja.

Sa druge strane, serija Okružen mrtvima, priča je o ljudima koji pokušavaju da prežive zombi apokalipsu, tako da je pretpostavka da će i igrica biti, zapravo, neka vrste borbe sa zombijima.

Kada proizvođači pronađu način da virtuelnu zombi apokalipsu pretvore u zabavu, ovo će zaista postati svojevrstan oblik proširene stvarnosti. U trejleru, koji prikazuje sve iz prvog lica, vide se razne vrste oružja, mada još uvek nije najjasnije kako će to funkcionisati na telefonima, pa još na ulici.

Drugim rečima – šta će od ovoga napraviti igru?

To je pitanje na koje će proizvođač Next Games morati da odgovori kada više detalja bude objavljeno o igrici Our World. Pokemon Go je dokazao da postoji želja za pravom vrstom iskustva proširene stvarnosti, a da li će ovo biti uslišenje tih želja, ostaje da se vidi.
Pogledaj vesti o: Android

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.