TeamViewer za Android – kontrolišite računar sa telefona

Izvor: Baguje.com, 28.Feb.2012, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TeamViewer za Android – kontrolišite računar sa telefona

Sećate li se TeamViewer programa koji vam omogućava da sa jednog računara upravljate drugim. Autorka Sneža je uradila i video uputstvo kako da koristite TeamViewer. Sada, ja želim da vam predstavim mogućnost da sam svog mobilnog telefona pomognete prijatelju u nevolji, ili jednostavno pristupite svom kućnom računaru.

Sve što je potrebno je naravno da imate instaliran TeamViewer program na računaru, da ga pokrenete i dobijete kod i lozinku. Nakon toga, instalirajte program i na svoj Android telefon, unesite kod sa računara i lozinku i to je to. Odmah ćete dobiti sliku sa vašeg računara i moći ćete da upravljate mišem, tastaturom, pokrećete programe i sve ostalo što biste radili na računaru kao da sedite ispred njega.
Evo kako izgleda moj računar kada ga gledam sa Android telefona.

 
TeamViewer for Remote ControlTeamViewer for Remote Control


Srodni postovi

Kako da kontrolišete Winamp uz pomoć Android telefona ?

[Android] Kontrolišite vaš telefon uz pomoć računara

Vlasnici Android telefona budite na oprezu!
Post "TeamViewer za Android - kontrolišite računar sa telefona" je objavio djevrek za sajt Baguje.COM, dana 28. 02. 2012.
Kategorije: Android, Mobilni, Programi | Tagovi: Remote, remote control, teamviewer



Nastavak na Baguje.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Baguje.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Baguje.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.