Team Yugran u akciji sa pokemonima

Izvor: Aleksinac.net, 12.Avg.2016, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Team Yugran u akciji sa pokemonima

Pokemon Go je aplikacija napravljena od strane kompanije “Niantic” za android uređaje, koja omogućava hvatanje pokemona u stvarnom svetu. Nakon instaliranja aplikacije oni će se pojaviti u vašoj blizini, ali će te morati fizički da dođete do njih. Igra zvuči vrlo zabavno sa mega popularnim Pokemonima koji se traže po gradu, a za igrače ove igre je zagarantovana odlična fitnes zabava.

Inspirisani ovim modernim dešavanjima momci parkur tima iz Aleksinca >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net <<Team Yugran” rešili su da ovu igricu podignu na viši nivo, a samu aplikaciju još više ožive i da motivišu što više ljude da su u pokretu.


Njihovu avanturu zabeležila je snimateljska ekipa “Tropicallifeisfun” koja se bavi snimanjem ovakvih avantura. Spot je snimam u Beogradu na raznim lokacijama, a u glavnoj ulozi je naš sugrađanin Uroš Petrović.

Video je zabavnog karaktera i opisuje opštu narodnu “zaluđenost” za ovom igricom.
Pogledaj vesti o: Android

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.