Tableti ne mogu biti kao Galaxy Tab

Izvor: B92, 15.Nov.2010, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tableti ne mogu biti kao Galaxy Tab

Dok se na neke proizvode kompanije Nvidia čeka jako dugo, CEO Jen-Hsun Huang nastavlja sa kontroverznim izjavama.

Izvor: Benchmark




Tokom objave poslovnih rezultata, Huang je govorio o potencijalu tableta, ali je insistirao da oni "ne mogu biti izrađeni poput Galaxy Tab uređaja, koji koristi smartphone OS proširen na veći ekran".

Prvi čovek kompanije Nvidia je dodao da "tablet nije veliki telefon", i tom prilikom izrazio frustraciju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koju deli kompletna industrija vezanu za nezrelost Android platforme kada se radi o tablet implementaciji. On je obećao prisutnima da će "posao na tabletima i telefonima da eksplodira kada Google bude izbacio update Android OS-a".

Kako koncept i realnost uopšte ne moraju biti sinhronizovani, već naprotiv, u praksi mogu delovati potpuno suprotno, verovatno je najbolji primer sama Nvidia i njena Tegra platforma. Na istu čekamo već dugo, a samo se na Tegra 2 tablete čeka od januara i predstavljanja na CES-u.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Tableti ne mogu biti kao Galaxy Tab

Izvor: LaptopSvet.com, 16.Nov.2010, 14:09

Tokom objave poslovnih rezultata, Huang je govorio o potencijalu tableta, ali je insistirao da oni 'ne mogu biti izrađeni poput Galaxy Tab uređaja, koji koristi smartphone OS proširen na veći ekran'. Prvi čovek kompanije Nvidia je dodao da 'tablet nije veliki telefon', i tom prilikom izrazio frustraciju...

Nastavak na LaptopSvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.