Izvor: Mondo, 30.Nov.2018, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stiže novi Android za još jedan model telefona

Nakon vrlo stidljivog Android Pie 9.0 ažuriranja kod nas, stiže nam pojačanje - za jedan od najnovijih modela.

Kompanija Motorola objavila je Android Pie softversko ažuriranje za sve Motorola One uređaje, svuda u svetu. Novi softver, koji zamenjuje Android Oreo, nudi još pametnije i jednostavnije korišćenje, koje će se u potpunosti prilagoditi vašim potrebama.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />Pročitajte i ovo: Koji Motorola uređaji će dobiti Android Pie ažuriranje

Od nove intuitivne navigacije i “recent app” opcije, poboljšanog “Do Not Disturb” moda i raznobojnog menija “Settings“ do očekivanog dužeg trajanja baterije i izmenjene “Split-screen“ opcije - Android Pie daje novom Android One modelu baš ono što je većina korisnika očekivala.

Ovo je prava prilika da vas podsetimo zašto je dobro da izaberete Android One telefon, odnosno platformu i šta ona donosi, a kao što vidite - donosi najbrže ažuriranje Android sistema.

Android Pie, takođe donosi i redizajniranu “Quick Settings” opciju, pojednostavljenu kontrolu zvuka, još jednostavniji način za upravljanje obaveštenjima i još mnogo toga.

Očekuje se da će ažuriranje biti kompletno u svim zemljama do kraja ovog meseca. Mi smo proverili naš Motorola One model i još uvek ažuriranje nije stiglo, ali ga očekujemo svaki dan, pa i vi redovno proveravajte svoj model!

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.