Stigao i Galaxy Tab 2

Izvor: Baguje.com, 26.Feb.2012, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigao i Galaxy Tab 2

Nakon samo nekoliko meseci od kad se pojavio Galaxy Tab, impresivni samsungov tablet konačno dobija svog naslednika pod imenom Galaxy Tab 2.
Galaxy Tab 2 je malo deblji od svog prethodnika (9,7mm u odnosu na 8,6mm) i teži (588g naspram 560g), što je u neku ruku razočaravajuće, a sa dobre strane, ekran mu je 10,1 inč, što će se sigurno svima dopasti. Pored ovoga ekran je rezolucije 1280x800, ima procesor od dva jezgra na 1GHz, 1GB RAM memorije.

Naravno, uređaj će >> Pročitaj celu vest na sajtu Baguje.com << doći uz Android 4.0 i imaće standardne mogućnosti kao i njegov prethodnik.
 
Kako izgleda u ruci i kako se ponaša pogledajte u video klipu ispod.
Srodni postovi

Samsung objavio Galaxy Tab 2, 7-ični tablet

Stiže nam krupniji brat Samsung Galaxy Tab-a, 10.1

Samsung Galaxy Tab uskoro u VIP-u
Post "Stigao i Galaxy Tab 2" je objavio djevrek za sajt Baguje.COM, dana 26. 02. 2012.
Kategorije: Android, Mobilni, Samsung, Vesti | Tagovi: galaxy tab, MWC




Pogledaj vesti o: Android

Nastavak na Baguje.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Baguje.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Baguje.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.