Srbin zbog očeve odluke ne može da igra za “orliće”

Izvor: 011vodič.com, 03.Sep.2019, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbin zbog očeve odluke ne može da igra za “orliće”

Neočekivani problem zadesio je Nenada Milovanovića, već na početku mandata selektora mlade reprezentacije Srbije. Na njegovom spisku našao se Stefan Kovač, 20-godišnji vezista Čukaričkog. Međutim, prema sadašnjoj situaciji, on neće moći da igra za “oriliće”!
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Iako je bio pozvan, fudbaler Čukaričkog Stefan Kovač, kako stvari stoje, neće moći da nastupa za Srbiju. Problem je nastao pošto niko u Fudbalskom savezu Srbije nije znao da je njegov otac, još dok je bio maloletan, potpisao da će nastupati za selekciju Bosne i Hercegovine i po svemu sudeći taj ugovor još važi – rekao je Nenad Milovanović.
Kovač je rođeni Beograđanin, ali je poreklom iz Bosne i Hercegovine. Dete je Crvene zvezde i igrao je za selekcije BiH do 17 i do 19 godina starosti.

The post Srbin zbog očeve odluke ne može da igra za “orliće” appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.