Sony S1 i S2 tableti

Izvor: ITsvet.com, 20.Jun.2011, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sony S1 i S2 tableti

Sony-jevi prvi Android tablet računari, 9.4“ S1 i 5.5“ S2 bi trebalo da krajem septembra budu dostupni na pojedinim evropskim tržištima, dok će prednaručivanje na starom kontinentu početi u mesecu avgustu. Sony još uvek nije naveo cene za tablet računare koji rade na Android Honeycomb operativnom sistemu, a karakteriše ih Tegra 2 Soc čip, WiFi i 3G/4G konektivnost. Ovi tablet računari će biti u mogućnosti da pristupe Qriocity muzičkim i video servisima kao i PlayStation paketu igara. Treba pomenuti da model S1 karakteriše jedan ekran osetljiv na dodir, dok S2 poseduje dva ekrana. Cene ova dva modela još uvek nisu dostupne.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Lenovo 10 IdeaPad i ThinkPad tableti

Izvor: LaptopSvet.com, 20.Jun.2011

Predsednik i jedan od vodećih rukovodilaca kompanije Lenovo Rory Read je obelodanio više informacija vezanih za planove ove kompanije po pitanju tablet računara. Da budemo specifičniji, on je govorio o nastupajućim inzdanjima koja uključuju dva 10“ Android Honeycomb modela koji će se pojaviti...

Nastavak na LaptopSvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.