Sony PlayStatio App stiže na iOS i Android

Izvor: ITsvet.com, 21.Sep.2013, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sony PlayStatio App stiže na iOS i Android

Sony je najavio da će nastupajuća dodatna aplikacija za PlayStation 4 konzolu biti dostupna u februaru, ali je pre nekoliko dana na Tokyo Game Show događaju najavljeno da će ova aplikacija biti dostupna i ranije za neke operativne sisteme. Tako je stigla informacija da će se PlayStation App pojaviti u iOS i Android prodavnicama aplikacija u vreme kada se ova konzola bude pojavila u prodaji, odnosno u novembru. Aplikacija će omogućiti igračima da koriste svoje tablete i smart telefone kao kontrolere za odabrane naslove. Za druge igre, uređaj će služiti kao sekundarni ekran, obezbeđujući dodatne informacije prilikom igranja.
Pogledaj vesti o: Android

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Microsoft o svojoj viziji za Xbox One

Izvor: ITsvet.com, 22.Sep.2013, 12:09

Prilikom demonstracije Xbox One platforme na Tokyo Game Show događaju, Albert Penello, Microsoftov viši direktor za menadžment proizvoda i planiranje je bio ekstremno otvoren o teškoćama sa kojima će se nova konzola susresti u toku ove godine. On je istakao da postoje brojne karakteristike koje...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.