Sony Music Unlimited za PSP, NGP

Izvor: ITsvet.com, 05.Apr.2011, 08:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sony Music Unlimited za PSP, NGP

Sony je najavila da bi Music Unlimited servis mogao da postane dostupan za sve glavne mobilne uređaje do kraja ove godine. PSP konzola bi ovaj servis trebala da dobije već u narednih nekoliko nedelja, dok će Xperia Play kao i drugi Android uređaji ovu opciju dobiti u toku godine. Sony je obećala da će i NGP dobiti ovaj streaming servis, ali za sada nije poznato da li će on za ovaj uređaj biti dostupan do kraja ove godine, odnosno po njegovom predstavljanju, ili negde tokom naredne godne. Suština ovog servisa je da korisnik treba da ima pristup istim sadržajima sa svih vrsta uređaja. Music Unlimited je već dostupan u SAD na Blu ray plejerima, Bravia televizorima i PS3.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Sony PS igre na Android tržištu

Izvor: ITsvet.com, 05.Apr.2011

Uprkos tome što datum pojavljivanja Sony Ericsson Xperia Play uređaja još nije uvek konačno specifikovan, Android Market trenutno nudi pet Sony PlayStation igara koje su namenjene za ovaj telefon. Igre su se pojavile prethodne nedelje i dostupni su između ostalog naslovi kao što su Syphon Filter,...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.