Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 04.Jun.2023, 12:40

Sombor: U utorak promocija knjige „Mladunče“

SOMBOR – Na Dečijem odeljenju Gradske biblioteke „Karlo Bijelicki“ Sombor, u utorak, 6. juna, biće upriličena promocija knjige „Mladunče“, autora Miloša Mihailovića. Početak programa je u 18.30 časova. Pročitajte još:   Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.
Vest Sombor: U utorak promocija knjige „Mladunče“ objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U utorak u Somboru „Zvezdin karavan”

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 04.Jun.2023

SOMBOR – Na Trgu Svetog Trojstva u Somboru, u utorak, 6. juna, u terminu od 18 do 21 čas, biće postavljen „Zvezdin karavan“. Svi zainteresovani građani, imaće priliku da uživaju u crveno-beloj fan zoni, kao i da se fotografišu sa peharima. Pročitajte još:   Preuzmite našu Android aplikaciju...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.