Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 14.Maj.2023, 19:03

Sombor: Otkazane kasačke trke planirane za danas

SOMBOR – Konjički klub „Vojvođanin” uputio je obaveštenje građanima, da se zbog loših vremenskih uslova otkazuju kasačke trke, koje su bile planirane za danas. Prvi trkački dan biće održan 28. maja. Pročitajte još:   Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.
Vest Sombor: Otkazane kasačke trke planirane za danas objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.
Pogledaj vesti o: Android

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Održan 43. Somborski polumaraton

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 14.Maj.2023

SOMBOR – Somborski polumaraton proglašen je za drugu najbolju trku u Srbiji, u kategoriji polumaratoni/maratoni za 2022. godinu. Danas je, na ulicama Sombora, održano 43. izdanje najstarije ulične trke u Srbiji, koja je okupila oko 1000 takmičara, među kojima se našao i veliki broj Somboraca....

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.