Šokantno! Anabela Atijas otkrila: Izgubila sam blizance, pa morala na nastup!

Izvor: Svet, 27.Mar.2016, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šokantno! Anabela Atijas otkrila: Izgubila sam blizance, pa morala na nastup!

Anabela Atijas je godinama unazad poznata kao pevačica koja ne krije svoj privatan život, no uprkos tome sto je otvorena prema medijima tek je Mariji Lazić, gostujući u emisiji na Gossapp ios i android aplikacija otkrila namučniju uspomenu iz čitave dosadašnje karijere! Naime, ona je na pitanje korisnika aplikacije šta pamti kao najgori trenutak otkrila podatak koji su tada samo njeni najbliži znali.
“Bilo je dosta nepravednih naslova i objava, ali ipak ništa se >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ne može porediti sa ovim! Tada sam bila u drugom stanju, nosila sam blizance i sasvim iznenada došlo je do komplikacija. Bebe su preminule. Izgubila sam blizanačku trudnoću, a s obzirom da osim ogromne duševne boli i tuge u tom trenutku nisam imala zdravstvenih komplikacija menadžeri su mi rekli da se moram pojaviti na zakazanom nastupu!”, sa bolom u glasu je ispričala voditeljki.
“Niko na planeti ne zna kako sam se osećala u tom trenutku, a odmah posle nastupa su imali mnogo zamerki kako sam bila bezveze raspoložena i nervozna! A niko nije znao za istinu! Taj momenat pamtim kao ubedljivo najgori!”
Ipak, s obzirom da su za Anabelu i Lunu Đogani koja je gostovala sa njom u emisiji stigle brojne poruke podrške i lepih pitanja emisija je nastavljena u prijatnom raspoloženju. Luna je ispričala kako ne planira selidbu u Španiju, detalje nove veze dok je bila suzdržana i dostojanstvena o razlozima prekida prijateljstva sa Anastasijom Ražnatović. Ovog utorka na “vruća” Gossapp pitanja odgovaraće Nikolija Jovanović, a već narednog upravo pomenuta Anastasija.

Pogledaj vesti o: Android

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Šokantna ispovest Anabele Atijas: Izgubila sam blizance, pa sam morala na nastup!

Izvor: Svet plus, 28.Mar.2016, 11:00

​Anabela Atijas je godinama unazad poznata kao pevačica koja ne krije svoj privatan zivot, no uprkos tome sto je otvorena prema medijima tek je u jednoj emisiji iskreno progovorila o najmučnijoj uspomeni iz čitave dosadašnje karijere!.. Naime, Anabela je u emisiji Marije Lazić, "Gossip ios",...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.