SVE U JEDNOM: Majkrosoft izbacio Ofis aplikaciju

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2020, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVE U JEDNOM: Majkrosoft izbacio Ofis aplikaciju

Sve za android platformu...

Microsoft je pojednostavio svoje Word, Powerpoint i Excel aplikacije na Androidu kombinujući ih u jednu unificiranu. Ovo bi mogao da bude dobar način da se uštedi vreme kada se radi na više dokumenata odjednom. Na žalost, Android tableti i Chromebook-ovi nisu u potpunosti podržani, dok je iOS za sada izostavljen.

Posle meseci beta testiranja, ova aplikacija će vam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << omogućiti da umesto pojedinačnih aplikacija za Word, Powerpoint i Excel sada preuzmete jednu Office aplikaciju iz koje ćete moći sve druge da otvorite. Dodatne funkcije uključuju OneDrive integraciju i skeniranje dokumenata pomoću Office Lens aplikacije.

Microsoft je počeo testiranje početkom 2019. godine pre nego što je objavio zvaničnu verziju kasnije u toku te godine. Ipak, treba nekoliko stvari imati na umu. Prva je da izgleda da ne radi baš tako glatko na Android tabletima i Chromebook-ovima. Na drugim telefona, aplikacija ne može biti korišćena u landscape modu. iPhone i iOS tablet korisnici nisu još dobili ovaj unificirani update, što je ironično s obzirom da je iPad vrlo sposoban uređaj kada je kreiranje dokumenata u pitanju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.