Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 18.Maj.2023, 13:13

STUP Vršac: Obaveštenje za putnike na pravcu ka Beogradu

VRŠAC – Zbog blokade puta u Pančevu polasci ka Beogradu iz Vršca će saobraćti po redu vožnje, ali će ići samo do Pančeva i obratno, dok polasci iz Beograda neće ni kretati dok se blokada ne obustavi, saopštio je STUP Vršac. Pročitajte još: Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.
Vest STUP Vršac: Obaveštenje za putnike na pravcu ka Beogradu objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Udruženje “Parakvad VŠ” doniralo 73. pomagalo

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 19.Maj.2023, 07:17

VRŠAC – Udruženje “Parakvad VŠ” saopštilo je da je, zahvaljujući akciji “Sakupi humani čep”, kupljeno novo, 73. pomagalo. “Kupljena su invalidska kolica za Đorđa Tota iz Vršca. Sakupljeno je 942 kilograma, odnosno 423.900 čepova i donirano je 73. pomagalo. Udruženje nastavlja sa...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.