SE odložio Android 2.1 za Xperiu

Izvor: B92, 28.Okt.2010, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SE odložio Android 2.1 za Xperiu

Sony Ericsson je još jednom odložio update operativnog sistema za Xperia X10, X10 mini i X10 mini pro mobilne telefone.

Izvor: Benchmark




Korisnici ovih telefona moraće da sačekaju, kako se navodi, "još nekoliko nedelja".

Podsećamo, Sony Ericsson je najavio 2.1 update sistema, kada je 2.2 već postojao, što je izazvalo prvu bujicu negodovanja. Potom je usledilo još jedno odlaganje, a onda i informacije da ovi telefoni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uopšte neće dobiti 2.2 verziju sistema.

Iako razlike između 2.2 i 2.1 verzije sistema nisu velike, između postojeće 1.6 verzije sistema i 2.1 jesu i Sony Ericsson zbog odugovlačenja svakodnevno gubi poverenje koje ima u Android svetu.

Sony Ericsson je obećao update za treći kvartal 2010. godine, potom za septembar, a onda je usledilo još jedno odlaganje za kraj oktobra. Kako se ispostavilo, to na žalost neće biti poslednje odlaganje.
Pogledaj vesti o: Sony Ericsson

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.