Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 28.Jul.2023, 17:39

Ručna bomba pronađena u žbunju u Šumatovačkoj ulici

SRBIJA – Ručna bomba pronađena je danas u žbunju u Šumatovačkoj ulici, a policija je obezbedila lice mesta. Stručne službe rade na tom slučaju, rečeno je Tanjugu u MUP-u. Bombu je pronašao radnik sa obližnjeg gradilišta, preneli su mediji. Pročitajte još: Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.
Vest Ručna bomba pronađena u žbunju u Šumatovačkoj ulici objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

OPSADNO STANJE NA VRAČARU: U žbunju pronađena BOMBA, specijalna jedinica MUP-a na licu mesta

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2023

Ručna bomba pronađena je u žbunju u Šumatovačkoj ulici na Vračaru...U toj ulici su u toku radovi, a kako se sazanje, jedan od radnika je primetio predmet nalik na bombu, koji se nalazio u plastičnoj kesi...Radnici su odmah pozvali kontradiverzionu jedinicu MUP Srbije koja je obezbedila mesto i...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.