Roditelji konačno mogu da prisile decu da se jave na poziv

Izvor: KMnovine.com, 25.Avg.2014, 00:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roditelji konačno mogu da prisile decu da se jave na poziv

Svi zabrinuti roditelji znaju koliko može biti  frustrirajuće kada im se dece ne javljaju na uporne pozive.

...

I za to postoji rešenje u vidu android aplikacije  Ignore No More ( Ignore No More,), koja prisiljava decu da uzvrate poziv roditeljima.

Nakon što  roditelji preuzmu i instaliraju aplikaciju, oni jednostavno treba  da unesu ime deteta i  kod od četriti karaktera. Potom će se telefon zaključati sve dok deca ne >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << pozovu svoje roditelje ili druge odabrane kontakte.

Tek kada roditelj ili staratelj klincima javi lozinku  tokom razgovora, te tada telefon mogu ponovno da koriste.

Ukoliko vaša deca ignorišu svoje ponovljene mnogobrojne pozive i SMS poruke, jednostavno daljinski zaključajte njihove telefone dok  vas ne pozovu.



Ali imajte na umu da ne bi ste smeli, zarad psihičkog i duševnog mira i zdravlja vašeg deteta, ovu aplikaciju da koristite kao neku vrstu uzice.

 Znate i sami da ste kao dete izlazili iz kuće da se igrate a da za to vreme niko nije mogao da vas pozove i upita gde ste. Da, opasnosti ima više nego ranije ali potcenjujete decu kada mislite da su naivna kao kada smo mi bili njihovih godina jer tada nismo bili izloženi takvim iskušenjima. Ona to danas nisu, i u njihovom društvu se mnogo govori o svemu što im se može desiti i umeju da paze na sebe u dovoljnoj meri.

Na kraju, to ponajviše zavisi šta su sa sobom poneli od kuće, kakvo vaspitanje, navike i odnos prema životu. Ukoliko ih bombardujete i izlažete nekvalitetnim sadržajima na telviziji ona će to shvatiti kao normalan vid ponašanja i neće prepoznati opasnosti koja odatle dolaze.

Ulica više nije glavna pretnja već su to televizija, video-igrice i zapostavljanje ili ignorisanje duhovnog života.


Ako često zovete dete koristeći se ovom alatkom kod njegovog društva ćete stvoriti utisak velikog pritiska i izložiti ga podsmehu i odbacivanju. Ti mali ljudi imaju prirodnu potrebu da dokazuju svoju "snagu" i "zrelost" i to što odbijaju često Vaše pozive možda je zbog toga što ih - često zovete...


Android revija, KM Novine

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.