Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 08.Jan.2024, 10:20

Radosne vesti iz Betanije, Novi Sad bogatiji za 27 beba

NOVI SAD – U periodu od 6. januara u 07. 00 časova do 8. januara 2024. u 07.00 časova rođeno je 27 beba. U periodu od 6. januara u 07. 00 časova do 8. januara 2024. u 07.00 časova rođeno je 27 beba. Čestitamo! Pročitajte još: Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.
Vest Radosne vesti iz Betanije, Novi Sad bogatiji za 27 beba objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.
Pogledaj vesti o: Android

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Božićna čestitka predsednika opštine Irig

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 08.Jan.2024

IRIG – Svim sugrađanima koji Božić slave po Julijanskom kalendaru u ime Opštine Irig želim da najradosniji hrišćanski praznik provedu u miru i blagostanju, u krugu svojih najbližih. Neka Božić bude nov početak berićetne, blgoslovene i godine pune zdravlja i radosti! Tihomir Stojaković,...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.