Izvor: 011vodič.com, 01.Sep.2019, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RUTINA “DRIM-TIMA” Amerikanci lako do prve pobede na Mundobasketu

Nije bilo iznenađenja u Šangaju. Košarkaška reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država lako je savladala Češku u nedelju i tako došla do prvog trijumfa na Mundobasketu – 88:67 (17:14, 26:15, 23:19, 22:19).
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Dugo su se držali Česi, do druge četvrtine, kada je “drim-tim” ubacio u veću brzinu i slomio rivala. U toj deonici su se izabranici Grega Popoviča odvojili na dvocifrenu prednost, posle čega su održavali rezultat.
Kasnije su samo povećavali razliku, do konačnih +21. Popovič je podelio minutažu između igrača i samo je Donovan Mičel igrao nešto više od 20 minuta.
On je bio i najefikasniji, sa 16 poena. Harison Barns je dodao 14, a Kemba Volker 13. Za Češku je Tomas Satoranski postigao 17 poena, a Jaromir Bohačik i Vojteh Hruban po 13.

The post RUTINA “DRIM-TIMA” Amerikanci lako do prve pobede na Mundobasketu appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.