Puštena u rad zvanična „Bus plus” aplikacija za android

Izvor: Studio B, 20.Sep.2012, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Puštena u rad zvanična „Bus plus” aplikacija za android

Zvanična „Bus plus” android aplikacija koja prikazuje poziciju vozila javnog prevoza puštena je u rad, saopštavaju iz ovog sistema.

Korišćenjem aplikacije, vlasnici android mobilnih telefona mogu da odaberu željenu stanicu i vide udaljenost vozila od nje, lociraju stajališta i linije prevoza na mapi grada.

Preuzimanje aplikacije je besplatno i dostupno na „Google Play” marketu. Samo korišćenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << aplikacije podrazumeva prateće troškove mobilnih operatera.

Zvaničnom android aplikacijom i SMS servisom za najavu dolaska vozila, značajno je unapređeno informisanje korisnika gradskog prevoza.

Za više informacija o korišćenju zvanične „Bus plus” android aplikacije, građani mogu posetiti sajt „Bus plusa” www.busplus.rs, na koji će uskoro biti postavljena i interaktivna mapa prikaza reda vožnje sa kodovima stanica.

 

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.