Provozajte najnoviji lamborgini

Izvor: Mondo, 16.Nov.2017, 11:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Provozajte najnoviji "lamborgini"

Manje od dva meseca nakon svetske premijere, trkački "hurakan" je stigao na telefone

Lepo je biti u trendu.

To znaju svi pasionirani ljubitelji igre "Real Racing 3", koja sa preko 100 miliona preuzimanja važi i za jednu od najpopularnijih igara, a posebno trkačkih simulacija, na Android i iOS mobilnim platformama.

Igra se odlikuje odličnom grafikom, kao i mogućnošću da >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << vozite realne automobile na realnim stazama širom sveta. Jedina staza koja ne postoji u stvarnom svetu je gradska trka kroz Melburn (autori su iz Australije), iako je sam grad realno prikazan.

Trenutno u svojoj bazi ima tačno 199 najrazličitijih trkačkih modela - od "nisan silvije" i "ford fokusa RS" preko legendarnih trkačkih oldtajmera pa do najnovijih hiperautomobila i bolida "formule 1".

Autori konstantno ubacuju nove modele, pa je tako na red stigao i na najnoviji model čuvenog italijanskog "Lamborginija". Trinaesti model sa znakom razjarenog bika koji se može voziti u igri je "lamborgini hurakan super trofeo evo".

Foto: promo/Lamboghini

Predstavljen u stvarnom svetu krajem septembra, novi model će biti prisutan takmičenjima u GT serijama širom sveta od proleća sledeće godine. Motor u V10 rasporedu je zapremine 5,2 litara i razvija 620 konjskih snaga, koje se preko "X-Track" šestostepenog sekvencijalnog menjača šalje na zadnju osovinu.

Pravi model košta 235.000 evra i to bez poreza. Zato ako biste voleli da provozate, ali i da posedujete ovaj "lambo" brzo telefone u ruke. U virtuelnom svetu je besplatan.

Pogledajte galeriju realnog "huracana ST evo" i njegove digitalne kopije:

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.