Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 17.Maj.2023, 13:05

Promocija zbirke pesama za decu “Sunce se nasmešilo” u Domu kulture Kačarevo

PANČEVO – U sredu, 24. maja, Dom kulture Kačarevo organizuje književno veče autorke Galine Vuksanović iz Pančeva. Promocija najnovije zbirke pesama za decu pod nazivom “Sunce se nasmešilo” održaće se u Svečanoj sali Mesne zajednice Kačarevo u 19 časova. Ulaz je slobodan. Pročitajte još: Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.
Vest Promocija zbirke pesama za decu “Sunce se nasmešilo” u Domu kulture Kačarevo objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gospođa ministarka nagrađena gromoglasnim aplauzom u Uzdinu

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 17.Maj.2023

KOVAČICA – Pozorišna trupa „Todor Krecu Toša“ koja radi pri Domu Kulture „Dojna“ u Uzdinu se u okviru 51. Pozorišnih dana Rumuna iz Vojvodine, predstavila sa komadom „Gospođa Ministarka“ čiji je režiser Margarit Ekovoju. Predstava je odigrana u subotu, 13. maja u sali uzdinskog Doma...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.