Prijavi se na Android TV Hakaton 2018

Izvor: N1 televizija, 16.Nov.2018, 08:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijavi se na Android TV Hakaton 2018

United Cloud, R&D centar United Grupe, uz podršku Google-a, organizuje "Bits N’ AndroidTV" hakaton koji će se održati 5. i 6. decembra u Beogradu. Prijave su otvorene do 20. novembra, a pobednički tim osvaja put na prestižnu Google I/O 2019 konferenciju u Kaliforniji.

Izabrani timovi imaće 24h za rešavanje zadatka iz domena Android TV operativnog sistema, a sama tema biće objavljena prvog dana Hakatona. >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Na Hakaton su dobrodošli programeri svih profila, kao i UX/UI dizajneri, prethodno iskustvo iz datog domena nije neophodno.

Tokom trajanja hakatona, timovi će na raspolaganju imati podršku eksperata iz United Cloud-a i Google-a.

Stručni žiri sastavljen od predstavnika United Cloud-a i Google-a, drugog dana Hakatona izabraće pobednika čije će se rešenje izdvojiti po kvalitetu, inovaciji i samoj prezentaciji učesnika, a predstavnici pobedničkog tima osvajaju karte za prestižnu konferenciju, put i smeštaj u Kaliforniji.

Android TV predstavlja operativni sistem televizije budućnosti, koji je razvila kompanija Google, dok je tehnologija koja iza njega stoji postepeno počela da se širi regionom zahvaljujući novoj EON platformi, na kojoj je stručni tim United Cloud-a radio tokom protekle dve godine.

Prijave za sve zainteresovane pojedince i timove su otvorene već sada na sajtu www.united.cloud, putem kojeg možete dobiti i sve neophodne informacije.

Izvor: Promo

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.