Preuzmite android aplikaciju konferencije #NovaEnergija!

Izvor: Svet, 28.Apr.2015, 08:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preuzmite android aplikaciju konferencije #NovaEnergija!

Prva regionalna konferencija o Internet ekonomiji “Nova energija” počinje u sredu 29. maja u MK Mountain Resortu na Kopaoniku. U okviru trodnevnog programa predstaviće se više od stotinu predavača u tri konferencijske sale, a po broju prijavljenih, očekuje se da će Novu energiju posetiti više od hiljadu ljudi. Kako ne biste propustili nijedan segment ovog skupa, DunavNet je priredio android aplikaciju sa svim informacijama o programu i učesnicima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet <<
Aplikacija sadrži i push notifikacije koje će vas obaveštavati neposredno pred početak centralnih predavanja i panel diskusija. Takođe, na raspolaganju je i live stream, te će program konferencije biti dostupan i onima koji ne dođu na Kopaonik.

Nova Energija će okupiti sve relevantne Internet preduzetnike, marketing i PR stručnjake, nezavisne novinare, vlasnike medija, državne predstavnike, nevladine organizacije i agencije, korporacije, udruženja ali i ostale pojedince koji žele da unaprede svoje poslovanje.


Pored bogatog edukativnog dela pripremljene su i brojne sportske i zabavne aktivnosti koje će upotpuniti boravak na ovoj konferenciji.
Aplikaciju preuzmite na OVOM LINKU
Učešće na Novoj energiji je besplatno i ostalo je jako malo mesta među učesnicima, prijavite se na sajtu www.novenergija.rs
Pogledaj vesti o: Android

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preuzmite android aplikaciju konferencije #NovaEnergija!

Izvor: Scandal.rs, 28.Apr.2015

Prva regionalna konferencija o Internet ekonomiji “Nova energija” počinje u sredu 29. maja u MK Mountain Resortu na Kopaoniku. U okviru trodnevnog programa predstaviće se više od stotinu predavača u tri konferencijske sale, a po broju prijavljenih, očekuje se da će Novu energiju posetiti više...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.