Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 12.Feb.2024, 13:28

Predstava “Sunce tuđeg neba” odigrana u KC Vršca

VRŠAC – U Kulturnom centru Vršac odrigrana je predstava Sunce tuđeg neba. Program je realizovan u saradnji sa Asocijacijom mladih umetnika koja je producirala predstavu. U predstavi igraju Aleksandra Tomić, Dragoljub Vlahović, Srđan Marin, Tanja Janković i Marko Naumovski.Režiju potpisuje Srđan Marin. Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.
Vest Predstava “Sunce tuđeg neba” odigrana u KC Vršca objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Pobeda devojaka i poraz muške ekipe OK Banat

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 12.Feb.2024

VRŠAC – Odbojkaši vršačkog Banata, u Drugoj Ligi Srbije, izgubili su u Bavaništu rezultatom 3:2. Odbojkašice Banata, u Drugoj ligi Srbije, na gostovanju u Novom Sadu slavile su sa 3:0 protiv ekipe Dunav voley. Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.. Vest Pobeda devojaka i poraz...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.