Poznate evropske cene za električni Polestar 2

Izvor: AutoBlog, 04.Okt.2019, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznate evropske cene za električni Polestar 2

Cene za Polestar 2 električni fastback sada su i zvanično potvrđene za evropska tržišta Polestar 2 ulazi u proizvodnju početkom 2020., a prve isporuke će početi od juna. Potpuno električni model s pogonom na sve točkove i 300 kW/408KS ima veliki paket baterija od 78 kWh koji nudi fleksibilnost raspona i dinamičan pogon. Automobil ima niz pomoćnih sistema za vozače, uključujući vrlo napredni program Pilot Assist, koji pomaže da se obezbedi da je pogon visokih performansi ujedno i bezbedan. Dugo očekivani infotainment sistem koji pokreće Android Automotive OS je prvi u ovakvom tipu vozila. Ovo rešenje pruža najbolje digitalno iskustvo u automobilu s Google...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Poznate evropske cijene za električni Polestar 2

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Okt.2019, 09:08

Cijene za Polestar 2 električni fastback sada su i zvanično potvrđene za evropska tržišta. Polestar 2 ulazi u proizvodnju početkom 2020., a prve isporuke će početi od juna.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.